Rohkeus, osa 6 – El valor, parte seis – Courage, part 6

3.03.2010 - 13:07 / annem.


– “Why am I so nervous when speaking with unfamiliar people in the phone?” / – “The other human at the other phone can’t do anything to me, right?”

– “But if it’s not a HUMAN!”
– “Yeah! And then it comes through the bits and kicks your butt ’cause you don’t give money to some collecting or can’t fill out the forms correctly!”
– “And he can just say something nasty!”
– “And then the day is ruined…”

Kategoria: rohkeus.
Tagit: ,



4 vastausta - “Rohkeus, osa 6 – El valor, parte seis – Courage, part 6”

  1. Mussu Kirjoittaa:

    Haha, jos puhelinhaastattelua tai -myyntiä täytyy työkseen harrastaa, niin silloin ainakin on syytäkin pelätä sitä että joku sanoo pahasti… Vaikka oikeastaan sitä en ainakaan itse osaa ottaa henkilökohtaisesti joten hälläkö väliä. Minua ei pelota puhua tuntemattomien kanssa puhelimessa, mutta jos pelottaisi, niin suurin syy olisi varmaan ihan vain se että pelkäisin kuulostavani tyhmältä taukilta…

  2. Mussu Kirjoittaa:

    Ai niin, ja luin muuten sen Ystäväni varjon. Se oli mielestäni kyllä muuten mitä mainioin, paitsi että olisi voinut olla hauskemman näköinen jos olisi valittu joku muu kuin lyikkäritoteutus.. Makuasioita ovat kyllä ja tuohan se sellaista aivan tiettyä tunnelmaa. Kyllä se silti tarinan olemukseen kuitenkin sopi hyvin. Muuten etenkin tarinan pikku yksityiskohdat kuten se hissimummo yms. pikkujutut olivat mielestäni tosi hienoja ja mainioita. Kyllä oli onnistunut tekele.

    Nyt lyikkärijäljestä tuohtuneena (minulla on henkilökohtaisia patoutumia!) Minä ehdotan että vääntäisit jonkun “testisarjisruudun” blogiisi ihmeteltäväksi, sellaisen jossa tussaisit sivellinkärkisellä tussilla niin jotta viivanpaksuus saa vaihdella ihan kunnolla, sitten yksinkertainen koneväritys siihen päälle. Miun olisi vaan hauskaa nähdä sellainen koska luulen että se vaan sopisi siun tyyliin niin hyvin. Tartu haasteeseen ihmeessä jos vain jaksat.

  3. annem Kirjoittaa:

    Hahaa, kiitos kommenteistasi! Itse taas tykästyin siihen lyikkäriin, kun se on siis periaatteessa sellaista jälkeä millä teen ensin kaikki sarjikset ennen kuin tussaan ne valopöydällä. Ja lyikkäri on jotenkin… rento. Sen kanssa ei tarvihe päteä tai mitään, antaa kynän vain viedä.

    Aloitin juuri tänään piirtämään Ystäväni varjon jatkoalpparia. Teen senkin kyllä lyikkärillä, mutta mieluusti voisin tarttua tuohon haasteeseesi! Joku päivä väsäilen ehdottamallasi tyylillä jonkun kuvan.

  4. annem Kirjoittaa:

    Ei minuukaan ihan oikeastioikeasti lehtimyyjät pelota, mutta semmoset viralliset puhelut just, jos pitää kysellä jotain virallista, lomaketta tahi muuta (esim. verojutut). Mutta sepä siinä just onkin ihmeellistä, että miksi sitä pitäisi pelätä sitäkään, että kuulostaa tyhmältä taukilta. Kun se toinenhan on siellä jossain missä lie, eikä se näe siuta, eikä tiiä millainen oikeasti olet.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus